1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren
X-mas Shopping Days: t/m 15 december ronde prijzen op ALLES! ⭐

BEAUTY PRO TIP

Jouw haar sneller laten groeien

Wie wil er nu geen gezonde, glanzende, volle haardos? Het bereiken van dit doel vereist geduld en een perfect gecoördineerde haarverzorgingsroutine. We laten je zien welke beauty highlights en rituelen je kunt gebruiken om je haargroei een boost te geven.

Highlights voor het haar

Upgrade je haarroutine

Ontdek onze haarverzorgingstips en de juiste producten om je haargroei optimaal te ondersteunen.

TIP 1: Hoofdhuidverzorging

Masseer één keer per week een paar druppels haargroeiserum in je hoofdhuid. De massage ondersteunt de bloedsomloop en versterkt de haarwortels.

1 / 5
TIP 2: Versterk het haar

Kies een shampoo die meer doet dan alleen reinigen. Een keratineproduct kan bijvoorbeeld helpen bij haarbeschadiging en haargroei.

2 / 5
TIP 3: Meer conditioner

Om broze punten te voorkomen, moet je haar voldoende worden verzorgd als het nat wordt. Een conditioner is de perfecte keuze - het helpt lipiden en eiwitten te vervangen en verzegelt de buitenste cuticula.

3 / 5
TIP 4: Voorzichtig ontwarren

Nat haar is gevoeliger dan droog haar. Om schade te voorkomen, raden we je aan het alleen te kammen als het helemaal droog is. Werk vanaf de onderkant omhoog met een speciale ontwarringsborstel.

4 / 5
TIP 5: Extra vitamines

Om je haar goed te laten groeien, heeft het lichaam bepaalde vitamines, mineralen en zuren nodig, zoals biotine en vitamine C. Als aanvulling op een evenwichtige voeding kunnen voedingssupplementen een grote schoonheidshulp van binnenuit zijn.

5 / 5

Beauty pro tip: haargroei stimuleren

(15)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: