1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren
X-mas Shopping Days: t/m 15 december ronde prijzen op ALLES! ⭐

Ronde borstels

(38)
Merk
Productsoort
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Ronde haarborstels

Om uw haar schitterend te stylen, komt een ronde haarborstel goed van pas. Deze borstels helpen u bijvoorbeeld bij het föhnen om stijlvolle bob-kapsels te creëren en uw haar meer volume en glans te geven. Met verschillende materialen en diameters is er zeker een ronde haarborstel die in uw stylingroutine past.

Ronde borstels voor alle soorten haar

Verschillende soorten haar hebben verschillende borstels nodig. Hebt u lang haar? Kies dan voor een ronde borstel met een grotere diameter, zodat de borstel uw haar goed pakt. Voor korter haar is een kleinere diameter dan weer ideaal.

Waar gebruikt u een ronde föhnborstel voor?

Wanneer u uw haar föhnt, is het belangrijk dat de lucht zo goed mogelijk verdeeld wordt over uw haar. Maar hoe krijgt u dat voor elkaar? Met een ronde haarborstel, bijvoorbeeld. Stylen gaat een stuk makkelijker met de juiste tools, en zeker bij het föhnen van lang haar hebt u veel aan een ronde haarborstel.

Ronde haarborstels kopen bij Douglas

Bent u op zoek naar een ronde borstel om uw kapsel elke ochtend goed in model te krijgen? In onze webshop vindt u een grote verscheidenheid aan producten. Daarnaast krijgt u bij online bestellingen een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.