Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Parfum

(4.674)
Merk
Productsoort
Geurtype
Voor wie
Highlights
Prijs
Sorteren op:

Parfum kopen in de DOUGLAS Online-Shop - Als finishing touch voor een onvergetelijke indruk

Parfum - Geuren behoren tot de meest zinnenprikkelende dingen van het leven. Ze wekken emoties op en beïnvloeden onze stemming. Wanneer je met veel zorg en aandacht een modieuze look hebt samengesteld, kan een goed gekozen parfum of Eau de Toilette datgene zijn waarmee je jouw verschijning compleet maakt en echt een indruk achterlaat. Of je nu een heerlijke geur zoekt voor een avondje uit, of een mildere geur voor op je werk, voor elke gelegenheid is er wel een passende geur te vinden in de online shop van Douglas.

Parfums van de beste merken voor speciale gelegenheden of dagelijks gebruik

Tegenwoordig zijn verschillende merken constant op zoek naar nieuwe geuren om alle typen mensen van dienst te zijn met een geur die aansluit bij hun smaak en persoonlijkheid. Een sportief persoon zoekt vaak naar een parfum die goed aansluit bij actieve bezigheden in de frisse buitenlucht of in de sportzaal. Mensen met een representatieve functie in het bedrijfsleven hebben vaak weer andere voorkeuren als het bijvoorbeeld om een geur voor op hun werk gaat. Een absolute favoriet bij de mannen zijn de geuren van Hugo Boss en Armani. Tijdens een avondje uit, een premièrevoorstelling of een andere speciale gelegenheid kunnen wat krachtigere parfums vaak de juiste snaar raken. In de online shop van Douglas vind je voor iedere gelegenheid een passende geur.

Het verschil tussen Eau de Toilette en Eau de Parfum

Het is je vast al eens opgevallen bij aankoop van een nieuw parfum: van veel geuren is zowel een Eau de Parfum als een Eau de Toilette verkrijgbaar. Het verschil tussen beide is de intensiteit en de mate waarin de geuressence geconcentreerd is. Parfum bevat de hoogste concentratie. Deze variant komt minder vaak voor en is door de hoge concentratie essence verkrijgbaar in een zeer kleine hoeveelheid.

Een echt Parfum is kostbaarder, maar blijft de hele dag sterk aanwezig. Eau de Parfum heeft opvolgend de hoogste geurconcentratie. Daarna volgt de Eau de Toilette, dit is een minder intense variant. Deze vervliegt wat sneller en kan gedurende de dag prima opnieuw aangebracht worden. Welke je kiest ligt aan jouw persoonlijke voorkeur. Hou je van een krachtig parfum die de hele dag aanwezig blijft? Kies dan voor Parfum of Eau de Parfum. Vind je het prettig als de geur wat luchtiger is op de huid? Dan is een Eau de Toilette meer geschikt.

Parfum online kopen bij DOUGLAS - Onderstreep jouw individualiteit met parfum

Parfum: Omdat een geur heel persoonlijk is en echt een deel van onze identiteit kan worden, bestaat er tegenwoordig een breed aanbod aan geuren voor dames en heren met uiteenlopende smaken. Bij de aankoop van een geur is het belangrijk dat deze goed bij je past. Een parfum kan op jouw huid namelijk anders ruiken dan bij iemand anders.

Bij de online shop van Douglas kun je een keuze maken uit een ruim assortiment waarmee je jouw individualiteit en lifestyle extra onderstreept. Wij bieden je graag de beste service. Daarom wordt jouw bestelling wanneer je deze op werkdagen voor 20:00 uur besteld, de volgende dag kosteloos thuisbezorgd. Bovendien ontvang je bij elke bestelling twee gratis samples!