Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes  |  De mooiste cadeaus  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Stijltangen

(37)
Merk
Productsoort
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Stijltang kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Stijltang - Wilt u uw haar mooi in model brengen? Dan is het aanschaffen van een stijltang een goed idee. Een steiltang strijkt uw haar bijvoorbeeld mooi glad. Met een goede stijltang kunt u zelfs uw haar krullen of golvend maken. Een stijltang zorgt ervoor dat uw haar altijd goed in model zit! Belangrijk: voordat u een stijltang gebruikt moet uw haar eerst goed droog zijn. Droogt uw haar langzaam op? Gebruik dan een föhn om het haar sneller droog te maken. Gebruik wel altijd een hittebeschermend product om ervoor te zorgen dat uw haar niet beschadigt.

De beste stijltangen

Voor het kopen van een goede stijltang bent u bij Douglas aan het juiste adres. Douglas heeft verschillende soorten stijltangen. Bent u op zoek naar een goedkope stijltang? De stijltangen van Remington zijn van goede kwaliteit en ook nog eens voor een fijne prijs te verkrijgen. De stijltangen hebben brede platen waardoor uw haar al binnen enkele minuten steil is en in model zit. Zoekt u een stijltang die de vochtbalans in uw haar netjes behoudt? Dan is een CHI stijltang goed om te overwegen.

Stijltang mee op reis

Gaat u op vakantie? En heeft u niet genoeg ruimte in uw koffer voor een grote stijltang? Geen zorgen, er zijn ook stijltangen die ideaal zijn om mee op reis te nemen. Een klein model met een kort snoer past gemakkelijk in uw koffer. Zo kunt u waar u ook bent genieten van een mooie coupe.

Stijltangen online kopen bij Douglas

Heeft u de stijltang van uw dromen gevonden bij Douglas? U kunt de stijltang in een van onze winkels kopen of in onze Douglas webshop. Het stijlapparaat online bij ons bestellen heeft leuke voordelen: gratis verzending & retour, gratis samples en een snelle levering. Vindt u een geschikte stijltang uitkiezen lastig? Breng dan een bezoek aan een van onze Douglas winkels. Hier staan onze experts dagelijks voor u klaar met goed advies over al onze producten.