1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Anti-roos shampoo kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Anti-roos shampoo - Hebt u last van roos? Tijd om uw hoofdhuid te geven wat ze nodig heeft. Met een anti-roos shampoo en anti-roos conditioner zorgt u dat u snel van roos af komt, en dat die niet meer terugkomt. Hebt u naast roos ook een gevoelige hoofdhuid? Bekijk dan ook eens onze producten speciaal voor de gevoelige hoofdhuid.

Hoe krijgt u roos?

Laten we één ding vooropstellen: roos heeft niets te maken met slechte hygiëne. Vaker uw haar wassen kan het probleem zelfs verergeren! Roos komt namelijk doordat de cellen van uw hoofdhuid zich té snel vernieuwen. Daardoor komen er grotere, zichtbare schilfers die u hoofdhuid vaak ook nog doen jeuken. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Met de hulp van een anti-roos shampoo, bijvoorbeeld.

Wat doet een anti-roos shampoo?

Wanneer u last hebt van roos, hebt u meestal last van huidschilfertjes en jeuk. Vervelend, maar goed te behandelen. De beste anti-roos shampoo is er één die het probleem bij de wortel aanpakt en niet alleen de symptomen bestrijdt. De shampoo werkt dus in op uw hoofdhuid, en spoelt niet alleen de schilfertjes weg.

Shampoo tegen roos online kopen bij Douglas

Anti-roos shampoo bestelt u eenvoudig in onze webshop. Bovendien geniet u dan direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.