1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis staaltjes | Gratis retourneren

Volumepoeder

Bent u op zoek naar een truc om de gehele dag volume in uw kapsel te behouden? Dan is volumepoeder dé oplossing. Met een klein beetje poeder heeft zwaartekracht geen grip meer op uw lokken. Breng het haarpoeder aan op uw wortelaanzet en verdeel het met uw vingers door uw haar.

Haarpoeder voor een kapsel vol volume

Het zit in een klein busje, maar u doet er ongelofelijk lang mee: volumepoeder. Het haarpoeder geeft volume, maakt het haar niet zwaar en is gemakkelijk om te gebruiken. Stort uw haar in de loop van de dag toch een beetje in? Beweeg dan uw vingers door uw haar en u zult zien dat uw haar weer direct volume heeft. Hiervoor hoeft u geen extra poeder in uw haar te doen.

Haarpoeder voor mannen en vrouwen

Bij Douglas vindt u haarpoeder voor mannen én vrouwen. Alle soorten haarpoeder zijn namelijk neutraal en hebben geen overdreven mannelijke of vrouwelijke geur. Het beste aan volumepoeder is dat u het op verschillende manieren kunt gebruiken: voor extra lift, extra volume of extra textuur. Gebruik bijvoorbeeld een beetje poeder in uw haar voordat u een rommelige knot of vlecht maakt.

Wax kopen bij Douglas

Poeder voor in uw haar bestellen gaat heel gemakkelijk in onze webshop. Hier geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels om volumepoeder te kopen. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.