Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren
Voorjaarsvoordeel: het gehele assortiment SUPER scherp geprijsd! 🌼

Gezichtsmasker

(828)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Nachfüllbar
Nachfüllung
Cadeau voor
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Gezichtsmasker online kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Gezichtsmasker - Soms kan uw huid wel een extra oppepper verdienen. Om uw huid echt even te vertroetelen, kiest u voor een gezichtsmasker. Voor elk type huid is er wel een soort gezichtsmasker, zodat u de natuurlijke kracht van uw huid beter kunt benadrukken en eventuele huidklachten grondig aan kan pakken.

Voor iedereen een gezichtsmasker

Wat voor huid heeft u? Door een gezichtsmasker te kiezen dat speciaal voor uw type huid geformuleerd is, zorgt u dat u er het meeste baat bij heeft. Daarbij kunt u denken aan een masker voor de droge huid, een anti-mee-eters masker, of een masker voor de vette huid.

Het juiste masker voor uw gezicht

Hoe kiest u het perfecte masker voor uw gezicht? Behalve verschillende huidtypes, zijn er natuurlijk ook verschillende soorten maskers. Sheetmasks zijn eenvoudig aan te brengen en bestaan uit een vel dat precies op uw gezicht past en is doordrenkt van werkzame ingredienten. Ook zijn er kleimaskers die speciaal geformuleerd zijn voor de vette huid, houtskoolmaskers om het gezicht te detoxen, en verhelderende glow-maskers.

Gezichtsmaskers online kopen

Klaar om uw gezicht in de watten te leggen met een heerlijk gezichtsmasker? Dat bestelt u snel en makkelijk online. En bestelt u in onze webshop, dan geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.