1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

 Beautyvoordeel: Nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Pincetten

(46)
Merk
Productsoort
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Pincet kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Om uw wenkbrauwen in het gewenste model te houden, is het belangrijk om ze regelmatig te epileren met een wenkbrauw pincet. Een goed pincet kan heel precies de kleinste en fijnste haartjes verwijderen. Na het epileren kunt u uw wenkbrauwen nog extra mooi in model brengen met verschillende wenkbrauwproducten, zoals een wenkbrauwborsteltje en wenkbrauwpotlood.

Welk pincet is het beste?

Het beste pincet voor u is geheel afhankelijk van uw wensen. Vindt u het bijvoorbeeld fijn om te werken met een wat kleiner pincet? Of is een lang pincet makkelijker voor u om vast te houden? Dit zijn goede vragen om mee te nemen in uw keuze. Heeft u een vaste hand? Dan is een pincet met spits toelopende uiteinden juist voor u. Wanneer u een wat trillerige hand heeft kunt u beter gaan voor een pincet met schuin afgesneden uiteinden. U kunt ook een pincet set kopen met verschillende modellen erin. Zo kunt hoe uitproberen welke het fijnst voor u werkt.

Tweezerman pincet

Een populair merk van van pincetten die je in onze webshop vindt, is Tweezerman. Tweezerman pincetten zijn in verschillende maten, vormen en kleuren te verkrijgen bij Douglas. Bekijk ons ruime assortiment en vind jouw nieuwe Tweezerman pincet.

Pincet online kopen bij Douglas

Bent u op zoek naar een wenkbrauwpincet? In de webshop van Douglas vindt u verschillende pincetten. Wanneer u via onze webshop het pincet koopt, geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en een snelle levering. Heeft u nog vragen over de pincetten? Of wilt u er een uitproberen? Dan bent u van harte welkom in onze Douglas winkels. Onze professionals staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van het beste advies.