Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren
Profiteer van ronde prijzen* op ALLES! 🌸

Lolita Lempicka: op en top vrouwelijke geuren

Wanneer u ervan houdt om tot in de puntjes verzorgd te zijn, dan is een stijlvolle geur die past bij uw persoonlijkheid en uw huidtype de ultieme finishing touch. Met een goed gekozen geur laat u een aantrekkelijke en op en top vrouwelijke indruk achter bij iedereen die u door de dag heen ontmoet. In het assortiment van Douglas vindt u een speciaal geselecteerde collectie geuren van Lolita Lempicka. Dit Franse beautymerk is opgericht door de gelijknamige modeontwerpster en artieste die vanuit Parijs met een team van topspecialisten werkt aan unieke geuren voor zelfbewuste dames die op alle fronten midden in het leven staan. Elegantie, stijl en vrouwelijke ingrediënten zijn daarbij steeds de vaste uitgangspunten.

Bewust kiezen voor een eigen stijl

Met uw persoonlijke keuze voor de geuren van Lolita Lempicka kiest u bewust voor een eigen stijl. In de collectie van het merk vindt u prachtige geuren met elementen als onder andere aantrekkelijke houtachtige tonen, anijs, muskus, vanille, amandel en kers. Natuurlijke toevoegingen zorgen daarbij voor een milde uitwerking op uw huid zodat u er gezond en stralend uit ziet. In de Douglas Online shop kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Le Premier Parfum EdT, Le Premier Parfum EdP, Midnight Fragrance EdP en de Fleur Défendue bodylotion. Deze producten kunnen perfect gecombineerd en afgewisseld worden. Zo kunt u iedere dag goed verzorgd en zelfverzekerd de deur uit gaan in de wetenschap dat uw eigen stijl op aangename wijze onderstreept is met een van de heerlijke geuren van Lolita Lempicka.

Snel en eenvoudig de geuren van Lolita Lempicka bestellen

Unieke geuren zijn een feest voor iedere vrouw die graag aandacht aan haar uiterlijk besteedt. Als uw kleding, haar en lichaamsverzorging in balans zijn met een goede Eau de Parfum of Eau de Toilette, dan kunt u zelfbewust en evenwichtig aan uw dag beginnen. U kunt de verschillende geuren van Lolita Lempicka snel en eenvoudig bestellen in onze online shop, waar u nog veel meer uitstekende verzorgingsproducten vindt.