1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Contouring

(85)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Fixeerspray en fixeerpoeder bij Douglas – voor een langhoudende, mooie make-up

Zorg ervoor dat je zorgvuldig aangebrachte make-up niet vervaagt met een fixeerspray of fixeerpoeder. Je maakt je zoals gewoonlijk op en fixeert je make-up met de spray of het poeder. Een goede fixerende spray houdt je professionele make-up vele uren zonder dat deze vervaagt. Het is dus ideaal voor lange werkdagen of sportieve activiteiten.

Fixeersprays en gezichtssprays voor verzorging en schoonheid

Wat is het verschil tussen een fixeerspray en een gezichtsspray? Een gezichtsspray dient vooral voor de verzorging van de huid en, bijvoorbeeld, om vocht te geven. Het heeft ook een verkoelend effect. Gebruik een gezichtsspray voordat je je make-up aanbrengt. Veel gezichtssprays vernevelen zo fijn dat het mogelijk is om ze zelfs gedurende de dag op de make-up aan te brengen.

Een fixeerspray daarentegen beschermt de reeds aangebrachte make-up. De spray is transparant en dus vrijwel onzichtbaar. Watervaste fixeersprays zorgen dat je make-up zelfs op regenachtige dagen of tijdens en na lichamelijke inspanning blijft zitten. Er zijn ook matte fixeersprays die voorkomen dat de huid opvallend glimt.