Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Retourneren

Natuurlijk heb je de mogelijkheid jouw bestelling conform de in onze algemene voorwaarden vastgelegde termijnen te retourneren. Meer over het retourneren van bestellingen via de Douglas Online Shop lees je in onze algemene voorwaarden. Je kunt zonder opgave van redenen binnen een termijn van 14 werkdagen na ontvangst van de producten de overeenkomst ontbinden. Je dient de bestelde producten en eventueel ontvangen samples en cadeaus in goede en ongebruikte staat en in de originele, ongeopende verpakking te retourneren. Bij elke bestelling tref je een retourformulier aan. Heb je geen retourformulier ontvangen? Voeg dan een notitie toe aan het pakket met daarop jouw bestelnummer en de reden van retourneren.

Retourzending aanmelden:

Bij een retourzending dien je telefonisch (+31 88 - 368 45 45) of per mail (klantenservice@douglas.be) contact op te nemen met onze klantenservice om de retourzending aan te melden. Stuur je een mail? Let dan op dat je jouw contactgegevens en bestelnummer in de mail benoemt. Tevens ontvangen wij graag jouw IBAN (International Bank Account Number) en tenaamstelling om de eventuele terugbetaling van de retourzending in orde te maken.

Na het aanmelden van de retourzenidng ontvang je per e-mail een retouropdracht. Deze kun je op de retourzending bevestigen en vervolgens kun je het pakket afgeven bij een bpost-afhaalpunt bij jou in de buurt. Als extra service brengt Parfumerie Douglas geen kosten in rekening voor het retourneren van jouw bestelling.

Vouchers en coupons:

Wanneer je gebruikmaakt van een vouchercode of couponkorting geldt in sommige gevallen een minimum netto te besteden bedrag. In het geval van een retour blijft het netto te besteden bedrag van toepassing. Wanneer je door het retourneren van een product of producten beneden het minimum netto te besteden bedrag komt, wordt de volledige couponkorting met de retour verrekend.