Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes  |  De mooiste cadeaus  |  Het grootste beauty-assortiment

Kammen

(19)
Merk
Productsoort
Haartype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Kammen

Het verschil tussen borstels en kammen is dat borstels meerdere rijen haren hebben, en kammen hebben één rij tanden. Kammen kunnen bestaan uit verschillende materialen: metaal, plastic of zelfs hout.

De juiste haarkam voor u

Als uw haar snel pluizig wordt van borstelen, kan een kam de oplossing zijn. En wanneer u krullen of kroeshaar hebt, kan een kam de uitkomst zijn om uw haar te ontwarren. Ook bij lang haar is een kam met wijde tanden een goede en zachte manier om uw haar te ontklitten.

Hoe kunt u uw haar het beste kammen?

Een kam kunt u in de douche gebruiken om bijvoorbeeld conditioner goed over uw haar te verdelen terwijl u uw haar uit de klit haalt. Begin daarbij onderaan uw haar, en zorg dat u niet te hardhandig te werk gaat. Zo houdt u uw haar in topconditie!

Kam kopen bij Douglas

In onze webshop vindt u de kam die nog ontbreekt in uw beauty-routine. Bestelt u in onze webshop, dan geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.