Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

WINTER SOLDEN. Het gehele assortiment super scherp geprijsd! ❄️

Inspiratie, beauty-advies & exclusieve acties
Welkom bij Douglas LIVE! Op deze pagina ontdek je welke livestreams er gepland zijn en kun je gemiste shows terugkijken. Laat je verrassen door trendy thema's en profiteer van exclusieve acties tijdens de live!
Douglas LIVE tips & tutorials
 

DOUGLAS LIVE: Beauty tips & hacks in onze livestreams!

Leer alles over beauty door te kijken naar de verschillende livestreams en videos van DOUGLAS LIVE. Op bepaalde dagen en tijden organiseren we livestreams waarin onze beauty gurus je alles vertellen over beauty. Denk hierbij aan beauty tips, weetjes en hacks. Maar tijdens een DOUGLAS LIVE maakt je regelmatig ook kans op het winnen van de producten die worden gebruikt tijdens de livestream. Houd deze pagina dus goed in de gaten en vind meer informatie over de Douglas livestreams. Daarnaast bekijk je op deze pagina gemakkelijk livestreams terug die al eerder hebben plaatsgevonden. Zo hoef je de beauty tips waar je naar zoekt niet te missen.

Beauty tips, hacks en weetjes

De fijnste skincare routines, het creëren van de perfecte make-up look voor een feestje of de juiste verzorging voor je haar. Dit zijn een paar van de vele onderwerpen die worden behandeld tijdens DOUGLAS LIVE. Het zijn handige beauty tips voor meiden en vrouwen die je helpen bij specifieke vragen. Heb je beauty tips voor het gezicht nodig? Of wil je beauty tips voor de huid? De uiteenlopende livestreams van DOUGLAS LIVE behandelen vrijwel ieder onderwerp. Of je nu de beste beauty tips voor een stralend gezicht wilt weten of juist make-up beauty tips: voor elke vraag hebben we een geschikte livestream.

Bekijk de DOUGLAS livestreams voor meer Beauty tips

Bekijk de verschillende livestreams van Douglas en leer meer over de wereld van beauty. Verder doe je mee aan leuke prijsvragen waarmee je prachtige producten van onze verschillende merken kunt winnen, zoals gezichtsverzorgingsproducten, make-up, parfums, haarproducten en nog veel meer. Zet de data van de eerstvolgende livestreams gauw in je agenda en wees erbij.