Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren
Voorjaarsvoordeel: het gehele assortiment SUPER scherp geprijsd! 🌼
8629298_INL - DOUGLAS TRADE MAART RENERGIE_540x812px.jpg_master.jpg

Gezicht

(7.645)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Nachfüllbar
Nachfüllung
Cadeau voor
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Beauty Stories

Gezicht

Uw gezicht is uw visitekaartje. De moeite waard dus om er goed voor te zorgen. Of u nu dat doet met een gezichtsreiniger of uw routine uitbreidt met gezichtsserums en gezichtsmaskers, wij hebben alles wat u nodig hebt om uw gezicht in topconditie te krijgen én te houden.

Gezichtsverzorging is voor iedereen

Gezichtsverzorging is een must voor iedereen: zowel mannen als vrouwen, en ongeacht uw leeftijd. Iedere huid is uniek, en heeft haar eigen behoeften. Kies dus de juiste producten om uw huid te laten stralen.

Gezichtsreiniging als basis

Met alle invloeden van buitenaf krijgt uw huid flink wat te verduren gedurende de dag. Des te belangrijker om uw huid te reinigen als onderdeel van uw ochtend- en avondritueel. Zo zorgt u dat andere producten perfect geabsorbeerd kunnen worden.

Producten voor het gezicht bestelt u online

Op zoek naar gezichtsproducten? Die bestel je snel en eenvoudig bij Douglas. En bestel je in onze webshop, dan geniet je direct van een aantal voordelen: gratis verzending vanaf € 20,-, altijd gratis retour, twee gratis samples bij iedere bestelling vanaf € 10,- en snelle levering.