Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes en cadeaus  |  De beste Black Friday Deals  |  Het grootste beauty-assortiment

Heteluchtborstels kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Heteluchtborstels - Een elektrische haarborstel is ideaal om langer haar mee te drogen en te stylen. Waar u met een traditionele föhn met een losse borstel en opzetstuk op de föhn werkt, hebt u met een warmteborstel deze twee functies in één apparaat.

Föhnborstels: voor kapsels met lang haar

Een föhnborstel is ideaal voor mannen en vrouwen met langer haar. Gebruikt u zo'n slim stylingapparaat, dan kunt u volume, textuur en/of slag in uw haar aanbrengen. Op drukke ochtenden is een warme luchtborstel ideaal om snel uw haar te drogen en in model te brengen.

Krulborstels: voor extra veel volume

Met een krulborstel brengt u gemakkelijk veel volume in uw haar aan. Met de warme lucht zorgt u ervoor dat de slag er erg natuurlijk uitziet. Zorg ervoor dat uw lokken daarna op hun plek blijven door uw haar te fixeren met haarlak. De beste föhnborstel is afhankelijk van uw wensen. Bekijk daarom ons ruime assortiment. Vindt u het leuk om vaak wat anders te doen met uw haar? Dan kan een exemplaar met verschillende opzetstukken voor u handig zijn.

Föhnborstel online kopen bij Douglas

Een föhnborstel kopen gaat heel gemakkelijk in onze webshop. Hier geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels om föhnborstels te kopen. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.