1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis staaltjes | Gratis retourneren

Anti frizz shampoo

Hebt u kroezend haar dat zich niet makkelijk in bedwang laat houden? Geen nood, want met anti-frizz producten zorgt u dat u uw haardos wél onder controle krijgt. Ook bij statisch en pluizig haar hebt u baat bij anti-frizz producten.

Wat doen anti-frizz producten?

Producten voor pluizig haar zorgen dat uw haar gladder en glanzender wordt, en ze maken het makkelijker om uw haar te stylen. Daarbij kunt u denken aan een crème of anti-frizz serum. Vaak bevatten ze oliën of andere ingrediënten die uw haar zijdezacht maken en beschermen tegen (verdere) beschadigingen. Om het verder te ontklitten, is een kam ideaal.

Waarom een anti-pluis shampoo?

Een shampoo reinigt uw haar, maar sommige shampoos gaan daarin wel heel grondig te werk. Uw pluizige haar heeft juist wat tederheid nodig, en die krijgt u van een anti-pluis shampoo. Met verzachtende en voedende ingrediënten laat een anti-pluis shampoo uw haar stralend en veerkrachtig achter.

Producten voor pluizig haar kopen bij Douglas

Om uw pluizige haar zo mooi en gezond mogelijk te maken en te houden, hebt u de juiste producten nodig. Die bestelt u eenvoudig in onze webshop. Bovendien geniet u dan direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.