Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Wax

(60)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Haarwax kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Waar haargel zorgt voor een stevige coupe waarbij geen haartje meer van zijn plek komt, zorgt haarwax er op een andere manier voor dat uw haar de gehele dag in model blijft. De wassen die in haarwax zitten drogen minder snel uit, waardoor het haar de gehele dag soepel blijft. Tip: omdat de was niet goed met water mengt, kunt u wax het beste op droog haar aanbrengen.

Wax voor dun haar of krullen

Een goede wax voor krullen is er eentje die het haar definieert en textuur geeft. Hebt u fijn haar? Ga dan op zoek naar een speciale wax voor dun haar of een die voor alle haartypes gebruikt kan worden. Gebruikt u een te sterk product, dan kan uw haar zwaarder worden en is het moeilijker om het in model te brengen. Kies dus de beste haarwax voor u uit op basis van uw haartype en kapsel.

Haarwax voor mannen en vrouwen

Bij Douglas vindt u haarwax voor mannen én vrouwen. Bijna alle soorten wax zijn namelijk neutraal en hebben geen overdreven mannelijke of vrouwelijke geur. Bent u wel op zoek naar speciale wax voor vrouwen, bijvoorbeeld omdat u langer haar hebt? Bekijk dan in de productomschrijvingen of de wax geschikt is voor alle haarlengtes. De beste haarwax voor vrouwen is er namelijk eentje die past bij uw haar en de styling ervan.

Haarwax online kopen bij DOUGLAS

Haarwax bestellen gaat heel gemakkelijk in onze webshop. Hier geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels om wax te kopen. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.