Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Leave-in conditioner

(168)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Leave-in conditioner kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Een leave-in conditioner is een verzorgingsproduct dat u op handdoekdroog haar gebruikt. In tegenstelling tot normale conditioner spoelt u dit product niet uit. Ideaal als u weinig tijd hebt, maar u uw haar toch wilt voorzien van goede verzorging.

Leave-in conditioner voor krullen, kroeshaar en steil haar

Of u nu steil haar of een volle bos krullen hebt: er is een leave-in conditioner die bij u past. Zo is leave-in conditioner voor krullen perfect voor een extra dosis hydratatie en om uw krullen te definiëren. Leave-in conditioner voor kroeshaar zorgt er juist voor dat het haar niet pluist, maar het juist verfrist en ontward wordt.

Leave-in conditioner spray: wel zo makkelijk

Maak het uzelf nog wat makkelijker door voor een leave-in conditioner spray te kiezen. Hierbij is het product nog beter over het haar te verdelen dan wanneer u een serum met uw handen in het haar kneedt.

Leave-in conditioner online kopen bij Douglas

Hebt u al uitgezocht wat de beste leave-in conditioner is voor uw haar? Ontdek het in ons ruime assortiment. Bestelt u in onze webshop, dan geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.