Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren
Voorjaarsvoordeel: het gehele assortiment SUPER scherp geprijsd! 🌼

Borstels & kammen

(253)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Nachfüllbar
Nachfüllung
Cadeau voor
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Borstels en kammen

Een haarborstel of haarkam is onmisbaar in de badkamer. Het zorgt ervoor dat u alle klitten uit uw haren borstelt en een goede borstel of kam brengt uw haar - soms met een beetje hulp van andere styling tools - weer in model.

Van grove kam tot anti-klit borstel

Wat voor borstel of kam u nodig hebt, is afhankelijk van uw haar en uw persoonlijke voorkeur. Sommigen vinden een borstel met zachte haartjes fijner, anderen werken liever met grove pootjes. Een grove kam kan prettig zijn voor kort haar dat niet snel in de klit zit. Hebt u juist lang haar dat elke ochtend helemaal door de war zit? Probeer dan een anti-klit borstel om uw haar snel weer netjes te krijgen.

Baardborstels & baardkammen

Ook een baard heeft de nodige verzorging nodig. Zijn de haartjes van uw snor of baard langer, dan kunnen ze flink door de war raken. Een baardkam of baardborstel zorgt ervoor dat ze weer netjes zitten. Gebruik eventueel wat olieom de stugge baardharen te verzachten en de nodige voeding te geven.

Borstels & kammen kopen bij Douglas

Een borstel of kam bestellen gaat heel gemakkelijk in onze webshop. Hier geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels om borstels of kammen te kopen. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.