1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Gel

(41)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Haartype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Haargel kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Hebt u een kapsel dat flink wat styling vraagt? Dan is haargel ideaal voor u. Hiermee fixeert u uw haren waardoor het niet meer van zijn plek gaat. Ideaal om bijvoorbeeld volume aan uw haar toe te voegen, of ervoor te zorgen dat die ene lok niet meer van zijn plek gaat.

Gel voor dun en dik haar

Hebt u dun of dik haar? Welke gel u kiest - en hoeveel u van het product gebruikt - is afhankelijk van uw haartype. Hebt u dik haar, dan zal u een stevige haargel nodig hebben om te voorkomen dat uw haar verspringt. Hebt u juist fijn haar, dan kan haargel snel zwaar of vettig ogen. Kies in dat geval een speciale gel voor dun haar.

Aloë vera gel voor haar

Misschien hebt u ook weleens gehoord van aloë vera gel voor haar. Deze gel dient niet als een normale haargel, maar als een masker om uw haargroei te bevorderen. Masseer de aloë vera gel in uw haar en op uw hoofdhuid, laat het 30 minuten intrekken en spoel het daarna goed uit.

Haargel online kopen bij Douglas

Haargel kopen gaat heel gemakkelijk in onze webshop. Hier geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels om gel te kopen. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.