Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes  |  De mooiste cadeaus  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Shampoo voor gevoelige hoofdhuid

Hebt u een gevoelige hoofdhuid? Dan hebt u veel aan een zachte shampoo voor de gevoelige hoofdhuid. Zo'n shampoo kalmeert, voedt en beschermt uw hoofdhuid. Ook een milde conditioner laat uw gevoelige hoofdhuid in haar waarde.

Wat zit er in shampoo voor gevoelige hoofdhuid?

Meestal zitten er zo weinig mogelijk ingrediënten in een shampoo die speciaal is geformuleerd voor de gevoelige hoofdhuid. Ze zijn pH-gebalanceerd en bevatten vaak geen parfum. Op die manier reinigen ze uw haar zonder de hoofdhuid te irriteren.

Waarom een milde shampoo voor gevoelige hoofdhuid?

Een gevoelige hoofdhuid heeft al veel te verduren. Een te intense shampoo is daarom geen goed idee. Kies in plaats daarvan voor een shampoo met milde ingrediënten, die de huidbarrière van de hoofdhuid beschermt. Hebt u naast een gevoelige hoofdhuid ook roos? Bekijk dan onze speciale anti-roos producten.

Producten voor de gevoelige hoofdhuid kopen bij Douglas

Om uw gevoelige hoofdhuid te beschermen en te kalmeren, hebt u de juiste producten nodig. Die bestelt u eenvoudig in onze webshop. Bovendien geniet u dan direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.