1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Verschillende reinigingstexturen

VIND DE JUISTE REINIGING VOOR JE GEZICHT

Een goede gezichtsreiniging is de basis van elke succesvolle huidverzorgingsroutine! Vraag je je af welk product het beste bij jou past? We laten je de verschillende soorten reinigingsproducten zien en leggen je uit voor welk huidtype ze het meest geschikt zijn.

Reinigingsolie

Een olie om het gezicht te reinigen? Wij zeggen ja! Reinigingsoliën verwijderen moeiteloos waterproofmake-up en zonnebrandcrème. Ze zijn extra geschikt voor de droge of gevoelige huid, omdat ze de huid hydrateren en voeden. Voor een spa gevoel thuis kun je de reiniging combineren met een rustgevende gezichtsmassage, bijvoorbeeld met een Gua Sha!

Aanbevolen voor: alle huidtypes

Reinigingscrème

Gezichtsreinigers met een crèmetextuur zijn extra zacht. Ze zijn vaak rijker dan andere reinigers en werken zonder de huid van haar natuurlijke oliën te ontdoen of uit te drogen. Het resultaat is een extra soepele, gehydrateerde huid.

Aanbevolen voor: droge en gevoelige huid.

Micellair water

De micellen in micellair water zijn piepkleine moleculen die vuil, olie en lichte make-up effectief verwijderen. Deze zachte reinigingsoplossing is zelfs geschikt voor de gevoeligste huid. Breng het gewoon aan op een wattenschijfje of, om verspilling te voorkomen, een herbruikbaar wattenschijfje en veeg zachtjes over je gezicht, de ogen en de lippen. Voor intensievere make-up, volg met een make-up extra remover.

Aanbevolen voor: alle huidtypes

Reinigingsgel

Reinigingsgels zijn ideaal voor een zachte, diepe reiniging. Hun lichte, verfrissende textuur helpt poriën te ontstoppen en overtollig talg te verwijderen zonder de huid uit te drogen. Reinigingsgels zijn ideaal in de zomer, wanneer de huid van nature vetter is.

Aanbevolen voor: vette, gemengde, gevoelige en onzuivere huid

Reinigingsschuim

Reinigingsschuimen zijn meestal gebaseerd op gel- of crèmetexturen die schuimen wanneer ze uit de fles komen.Ondanks hun zeer lichte consistentie reinigen ze vaak grondig. Stukken reinigingszeep zijn een uitstekende manier om plastic te besparen: schuim ze op met een beetje water in je handen en reinig je gezicht zoals gewoonlijk.

Aanbevolen voor: vette, gemengde en smetgevoelige huid

ALL ABOUT: Gezichtsreiniging

(59)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: