1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Anti-aging gezichtsverzorging

(793)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Anti-aging

Wilt u vroegtijdige huidveroudering van uw gezicht voorkomen? Dat kan gemakkelijk met een goede anti-aging crème. De huid van tieners en twintigers zit vaak nog vol met collageen en elastine. Deze lichaamseiwitten zorgen voor een stevige en elastische huid. Naarmate u ouder wordt, gaat het collageen- en elastinegehalte in uw huid omlaag. Een anti-rimpelcrème zorgt ervoor dat uw huid gezond en flexibel blijft. Zo krijgt u minder snel last van fijne lijntjes en rimpels.

Anti-aging gezichtsverzorging

Een goede anti-age gezichtsbehandeling begint bij het dagelijks reinigen van uw huid. Gedurende de dag komt er viezigheid op uw gezicht. Voor een goede verzorgingsroutine is het dus belangrijk om vuil en make-upresten van uw gezicht te verwijderen. Gebruik een reinigingsgel of reinigingsmelk om dit te doen. Breng daarna in zowel de ochtend als avond een anti-aging crème aan en laat deze goed intrekken. Douglas heeft het beste aanbod anti-rimpelcrèmes van verschillende merken zoals Biotherm, Dior, Rituals, L'oréal Paris en nog veel meer.

Anti-rimpelmaskers

Wilt u een extra goed resultaat hebben? Wekelijks een gezichtsmasker gebruiken is een fijne aanvulling voor uw anti-aging gezichtsverzorgingsroutine. Er bestaan speciale anti-rimpelmaskers die uw huid versterken, hydrateren en tegelijkertijd ook verzachten. Neem een momentje voor uzelf en verwen uw huid regelmatig met een gezichtsmaskertje. Binnen de kortste keren voelt uw huid weer heerlijk jong aan!

Anti-rimpelcrèmes kopen bij Douglas 

Er zijn veel soorten anti-rimpelcrèmes van verschillende goede merken. Bekijk ons gehele aanbod in de Douglas webshop. De crème gevonden die je wilt hebben? Bestel het product bij ons online en geniet van fijne voordelen, zoals gratis verzenden voor members (of vanaf € 20,- als je geen member bent), twee keuzesamples op iedere bestelling van minimaal € 10,- en een snelle levering.