1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis staaltjes | Gratis retourneren

Zonverzorging & -bescherming

(339)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Zonbescherming

Een goede zonbescherming tegen de schadelijke invloed van zonnestralen is belangrijk. Niet alleen om de huid tegen de zon te beschermen, maar ook om de huid tegelijkertijd te verzorgen. Of u nou voorkeur heeft voor een lage of hoge beschermingsfactor, crème of olie, een spray of melk, met parfum of zonder… Douglas heeft het allemaal in het zonbeschermingsassortiment.

Zonbescherming voor het gezicht

De huid van het gezicht is dunner en bevat minder pigment dan de rest van het lichaam. Hierdoor is deze nog kwetsbaarder voor de schadelijke invloed van de zon. Zonbescherming voor gezicht en lichaam hebben daarom ook verschillen in ingrediënten. Zo richt zonverzorging voor het gezicht zich meer op de tekenen van veroudering, zoals rimpels, verslapping van de elasticiteit en ouderdomsvlekjes. Bovendien wordt er onderscheid gemaakt tussen de behoeften van de verschillende huidtypes.

De beste zonbescherming kopen bij Douglas

Van zonnebrandcrèmes voor een gevoelige huid, u vindt ze bij Douglas. U kunt de beste zonbescherming zowel online als in onze vestigingen vinden. Bestel uw favoriete zonbescherming bij Douglas en uw bestelling wordt de volgende dag kosteloos bezorgd. Kunt u nog wat extra hulp gebruiken bij het maken van uw keuze voor de beste zonverzorging voor u? Kijk dan bij de uitgebreide productinformatie om te ontdekken voor welk huidtype het product geschikt is.