Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren
Voorjaarsvoordeel: het gehele assortiment SUPER scherp geprijsd! 🌼

Gezichtsreiniging

(1.400)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Nachfüllbar
Nachfüllung
Cadeau voor
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Gezichtsreiniging kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Gezichtsreiniging - Uw gezicht krijgt gedurende de dag flink wat te verduren: gure weersomstandigheden, stadse vervuiling en make-up. Het is dus belangrijk om uw huid goed te reinigen, zowel 's ochtends als 's avonds. En dit geldt niet alleen voor dames, dus in ons assortiment vindt u ook gezichtsreiniging voor mannen.

Uw ideale gezichtsreiniging

Er is een weelde aan producten om het gezicht te reinigen. Deze producten zijn niet allemaal geschikt voor iedere huid. Zorg dus dat u een reiniger kiest die uw huid goed kan verdragen. Voor een gevoelige huid kan dat bijvoorbeeld een milde gezichtsreiniger zoals een zachte reinigingsmelk zijn.

Hoe kiest u een gezichtsreiniger?

Wat voor u de beste gezichtsreiniger is, hangt van verschillende factoren af. Dat geldt ook voor hoe u het beste uw gezicht kunt schoonmaken. Kiest u bijvoorbeeld voor dieptereiniging van het gezicht? Dan is een gezichtsscrub of -peeling ideaal.

Goede gezichtsreiniger online kopen bij DOUGLAS

Uw nieuwe gezichtsreiniger bestelt u net zo eenvoudig en snel online. Bestelt u in onze webshop, dan geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.