1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis staaltjes | Gratis retourneren

Zelfbruiner

(97)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Zelfbruiner

Een zomerse gloed zonder in de zon te bakken? Dan is zelfbruiner ideaal om uit te proberen. De meeste mensen gebruiken een zelfbruiner om in de aanloop naar de zomer alvast een lekker kleurtje te creëren. Een goede zelfbruiner helpt ook om uw huidige teint warmer en dieper te maken. En het is natuurlijk een veilig alternatief voor zonnebaden. Er zijn verschillende soorten uit te proberen voor uw benen, armen en rest van het lichaam. Een zelfbruinende bodylotion zorgt voor een geleidelijk op te bouwen kleur, terwijl een zelfbruinende crème of een zelfbruinende mousse direct resultaat biedt. Gebruik accessoires, zoals handschoenen en scrubs, en kies voor een goede voorbereiding. Zo wordt de kleur het natuurlijkst en egaalst.

Zelfbruiner voor het lichaam of gezicht

Voor het gezicht zijn er aparte zelfbruiningsproducten om te voorkomen dat de poriën van de gevoelige huid verstopt raken. De beste zelfbruiners voor het gezicht bevatten ingrediënten als Vitamine C en E, collageen en aloë vera. Daardoor geven de gezichtszelfbruiners niet alleen voor een mooi kleurtje, maar zorgen ze er tegelijkertijd voor dat de huid wordt gehydrateerd. Op die manier kunt u genieten van een heldere, frisse teint, die u gemakkelijk kunt opbouwen van subtiel naar intens.

Zelfbruiner bij Douglas kopen

Douglas beschikt over een ruime selectie zelfbruiners voor gezicht en lichaam, voor elke huidtype en -kleur. Bij ons geniet u van fijne voordelen, zoals gratis verzending en retour en een snelle levertijd. Ook krijgt u bij elke bestelling twee samples naar keuze cadeau. Meer tips en advies nodig over de beste zelfbruiner voor u? Kom dan langs in een van onze Douglas vestigingen waar onze experts altijd klaarstaan om u verder te helpen.