1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis staaltjes | Gratis retourneren

Gezichtsverzorging

(119)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Mannen gezichtsverzorging

Een goede gezichtsverzorging voor mannen helpt bij het gezond en stralend houden van het gezicht. Ouder worden, temperatuur en vochtigheid van de lucht, weersomstandigheden en vuil dat op uw gezicht terechtkomt beïnvloeden de gezondheid van uw huid. Daarom adviseren wij u om uw gezicht goed te verzorgen. Onze gevarieerde selectie van gezichtsverzorging voor heren houdt uw huid mooi en strak. Er zijn verschillende producten voor mannen om het gezicht mee te verzorgen, bijvoorbeeld scrubs, crèmes en lotions. Ontdek de producten in de Douglas webshop!

Gezichtsverzorgingsroutine voor mannen

Voor een optimale gezichtsverzorgingsroutine voor mannen raden wij aan om uw gezicht dagelijks twee keer te reinigen: in de ochtend en in de avond. Dit doet u met speciale gezichtsreiniging voor mannen. Tip: om dode huidcellen en onzuiverheden grondig te verwijderen, kunt u uw gezicht eens per week scrubben. Na het reinigen of scrubben brengt u een hydraterende crème of lotion aan. Een goede hydratatie draagt bij aan een soepele huid. U kunt ook wekelijks een gezichtsmasker gebruiken voor de ultieme verzorging van uw gezicht.

Heren gezichtsverzorging verkrijgbaar bij Douglas

Bij Douglas vindt u de beste gezichtsverzorgingsproducten voor mannen. Wij hebben een groot assortiment bestaande uit gezichtsgels, gezichtscrèmes, lotions, maskers en nog veel meer. Heeft u een baard? En wilt u die verzorgen en stylen? Onze baardverzorgingsproducten helpen u bij het gezond houden van uw baard en de huid daaronder. Verder hebben wij ook verschillende accessoires, zoals trimmers, gezichtsborstels en scheermessen waarmee u uw baard perfect in model brengt. Gebruik bijvoorbeeld ook een baardwax en laat uw baard schitteren!