1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis staaltjes | Gratis retourneren

Reinigingsmelk

(148)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Reinigingsmelk

Dat het belangrijk is om uw gezicht te reinigen, hoeven we u vast niet meer te vertellen. Maar als u een gevoelige huid hebt, is dat soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe kiest u een reiniger die wél het vuil van de dag weghaalt, maar uw huid niet irriteert? Door voor een reinigingsmelk te kiezen, bijvoorbeeld!

Wat is een reinigingsmelk precies?

Een reinigingsmelk is een zachtere manier om uw huid te reinigen dan met bijvoorbeeld zeep of een tonic. Dat ziet u al terug in de naam, die doet denken aan milde, romige reinigers die zelfs make-up met gemak verwijderen.

Op zoek naar reinigingsmelk zonder parfum en alcohol?

Wanneer u op zoek bent naar een reinigingsmelk, wil u natuurlijk een zo zacht mogelijke reiniger. Om uw huid zo mild mogelijk te reinigen, kiest u daarbij ook voor een reinigingsmelk die geen parfum en alcohol bevat. Zo weet u zeker dat uw huid ook na het reinigen zacht en rustig is en blijft.

De beste reinigingsmelk koopt u online

Uw reinigingsmelk bestelt u snel en eenvoudig online. En bestelt u in onze webshop, dan geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.