1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Scheren

(196)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Scheerproducten

Om uw gezicht mooi glad te krijgen, kunt u uw gezichtshaar afscheren. Met de juiste scheerproducten maakt u de huid egaal en stralend. De mesjes van een scheermes komen vaak dicht tegen uw huid aan. Het scheermesje kan kleine sneetjes veroorzaken op de huid. Het kan daardoor voorkomen dat uw huid geïrriteerd raakt door regelmatig te scheren. Ons advies is dan ook om verzachtende scheerproducten voor mannen te gebruiken en uw mesje regelmatig te vervangen. Hiermee voorkomt u een pijnlijke huid. Verder hebben scheerproducten ook een verzorgend effect op uw huid.

Diverse scheerproducten voor mannen

Welke scheerproducten heeft u precies nodig? Maak tijdens het scheren gebruik van een verzorgende scheerschuim of scheergel. Door het schuim of de gel worden de haartjes op uw huid zachter en zo kunt u ze makkelijker afscheren. Na het scheren raden wij aan om een aftershave te gebruiken. De antibacteriële werking van een aftershave zorgt ervoor dat wondjes makkelijker helen. Scheert u uw baard liever niet af? Verzorg uw baard dan goed met de juiste baardverzorgingsproducten, zoals een baardshampoo of baardolie.

Scheerproducten verkrijgbaar bij Douglas

Bij Douglas vindt u een groot aanbod aan verschillende scheerproducten voor mannen. U heeft bij ons een ruime keuze uit merken, zoals Rituals, Hugo Boss, Dolce & Gabbana en niet te vergeten ons eigen Douglas merk. Wilt u advies krijgen over welk scheerproduct geschikt is voor u? Maak een praatje met de beauty experts in een van onze Douglas winkels. Loop een rondje door de winkel en ontdek al onze verzorgingsproducten voor mannen: van gezichtsreinigers tot handige scheersets.