Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Gezichtsscrub en -peeling

(262)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Gezichtsscrub en -peeling kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Gezichtsscrub - Onze huid vernieuwt zich continu. Toch kan ze daar soms wat hulp bij gebruiken. Wanneer dode huidcellen niet meteen afgestoten worden, zorgen ze er immers voor dat de huid er dof uitziet. Zeker voor uw gezicht is een gezichtsscrub of gezichtspeeling dan een goed idee. Zo zorgt u dat u er weer stralend uitziet.

Wat doet een gezichtsscrub?

Een gezichtsscrub (of face scrub) verwijdert op een zachte manier het bovenste, dode laagje van uw huid. Uw gezicht scrubben is zeker niet iets om elke dag te doen, maar één keer per week houdt uw huid fris en gezond. Heeft u een gevoelige huid? Kies dan voor een zachte scrub, en gebruik deze eventueel minder vaak.

Hoe kiest u een scrub voor het gezicht?

Om een goede scrub voor uw gezicht te vinden, is het belangrijk om eerst te bepalen wat voor huid u heeft. Heeft u bijvoorbeeld een onzuivere huid of een droge huid? Ook zijn er speciale gezichtsscrubs voor mannen, die vaak een wat dikkere huid hebben dan vrouwen. Wanneer u een gezichtsscrub of gezichtspeeling kiest die op uw huid is afgestemd, is het resultaat des te beter.

Gezichtsscrub online kopen bij DOUGLAS

Gezichtsscrub: De beste scrub voor uw gezicht bestelt u snel en eenvoudig online. Bestelt u in onze webshop, dan geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.