1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

 Beautyvoordeel: Nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Het krachtige ingrediënt: retinol!

ESSENTIËLE ANTIVEROUDERINGSPRODUCTEN

Retinol is een van de meest onderzochte huidverzorgingsingrediënten en wordt terecht beschouwd als een antiverouderingsspecialist. Wij vertellen je wat het doet en hoe je het het beste in je huidverzorgingsroutine kunt opnemen.

Favorieten met retinol

Wat doet retinol?

Retinol behoort tot de vitamine A-groep, ook wel retinoïden genoemd. Bij regelmatig gebruik kan het rimpels verminderen, pigmentvlekken bestrijden en poriën verfijnen. En het is een krachtige antioxidant, wat betekent dat het oxidatieve stress tegengaat!

Welke textuur?

Retinol is nu verkrijgbaar in verschillende vormen: serums, maskers en crèmes. Je kunt dus zelf bepalen waar in je huidverzorgingsroutine je het wilt gebruiken.

Retinolcrème

Met een crème met retinol krijgt je huid extra verzorging en kan ze genieten van een rijkere, meer hydraterende formule.

1 / 4
Retinol masker

Je kunt retinol ook opnemen in je routine met dit oogcontourmasker. Dit gebied is bijzonder kwetsbaar en verdient je volledige aandacht.

2 / 4
Serums met retinol

Retinol serums bevatten over het algemeen hoge concentraties en streven naar een intensief anti-verouderingseffect. Voor een echte anti-verouderingsboost voordat je je moisturizer aanbrengt.

3 / 4
Oogcrème met retinol

Crèmes voor de oogcontouren zijn gericht op het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Als krachtig ingrediënt tegen de tekenen van huidveroudering is retinol ook een goede keuze voor dit gevoelige deel van de huid.

4 / 4

Belangrijk!

Niet alle huidtypes verdragen retinol meteen. Begin dus met een lage concentratie om eraan te wennen. Retinol is fotosensibiliserend, dat betekend dat het je huid kan beschadigen wanneer het in aanraking komt met UV-stralen, dus je moet het product alleen 's avonds gebruiken en overdag zonnebescherming aanbrengen.

Vergeet je zonnebrandcrème niet!

Het krachtige ingrediënt: retinol!

(223)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: