1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

OOGVERZORGING FAVORIETEN

Ongeacht leeftijd en huidtype, één ding is duidelijk: oogverzorging moet altijd een vaste plaats hebben in je huidverzorgingsroutine. Alleen zo kun je de gevoelige oogzone de zorg geven die het nodig heeft.

PRODUCTEN WAAR WIJ VAN HOUDEN

DIT MOET JE WETEN

Als het om huidverzorging gaat, is er één regel die eigenlijk altijd geldt: voorkomen is makkelijker dan corrigeren. Juist voor de dunne, gevoelige huid rond de ogen is een passende verzorging essentieel.

WAAROM OOGVERZORGING?

De huid rond de ogen is het dunst van ons gezicht. Dit is de reden waarom het bijzonder vatbaar is voor uitdroging en fijne lijntjes. Oogcrèmes zijn zo geformuleerd dat ze het vocht in de dunne huid perfect vasthouden en niet irriteren.

1 / 4
WELKE CRÈME NEEM IK?

In de ochtend is een lichte gelformule ideaal - ook als make-upbasis. Zorg ervoor dat het product zonnebrandcrème bevat. Een rijke crème die de huid 's nachts kan opnemen is geschikt voor de avond.

2 / 4
WANNEER BEGIN IK?

Heel eenvoudig: hoe eerder hoe beter! Experts raden aan om een ​​oogcrème te gebruiken als je midden of eind twintig bent om het proces van huidveroudering te vertragen voordat het zichtbaar wordt.

3 / 4
WELKE INGREDIËNTEN

Hyaluron geeft direct vocht, terwijl retinol fijne lijntjes kan tegengaan. Antioxidant-formuleringen met vitamine C en E hebben een bijzonder beschermend effect, cafeïne is een verlichting voor gezwollen ogen.

4 / 4

All about: oogverzorging favorieten

(192)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: