1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis staaltjes | Gratis retourneren

Get Festival Ready!

Make-uplooks voor het festivalseizoen

Het aftellen naar festivalseizoen 2022 is begonnen! Tijd om je glitter en kleurrijke eyeliner op te doen! Ontdek de mooiste make-uplooks om dit festivalseizoen te stralen.

Image alt tag

MAKE-UP LOOK 1

Powerful pink

We houden van deze op superhelden geïnspireerde ooglook. Creëer de grote wings met roze eyeliner en voeg gouden glitters toe voor dat fabulous glittereffect. Houd je lippen subtiel met een nude gloss.

Image alt tag
Image alt tag

MAKE-UP LOOK 1

Gekleurde grafische eyeliner

Als je dit jaar één make-upproduct meeneemt naar een festival, maak er dan een kleurrijke liquid of gel-eyeliner van. Ga voor oranje, roze en wit om deze festivalklare grafische look te creëren.

Image alt tag
Image alt tag

MAKE-UPLOOK 3

Glitter bom

Breng een glanzende oogschaduw in koel blauwgroen aan als basis en top af met glitterpigmenten en enkele edelstenen. Markeer de binnenhoek van je oog met gouden glitter om je look te laten opvallen.

Image alt tag
Image alt tag

FESTIVAL HAIR LOOK

Bubble ponytail

Vergeet je haar niet. Deze bubbel paardenstaart duurt slechts twee minuten: trek je haar in een hoge paardenstaart, gebruik haarelastiekjes om de bubbels te creëren en fixeer met haarlak.

Image alt tag

DOUGLAS LIVE

De perfecte festivallook

Beauty Advisor Samantha laat in deze livestream zien hoe je de perfecte make-uplook voor het festivalseizoen creëert. Kijk hem nu terug!

Image alt text

Tutorial: Festival look

(17)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: