1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Breng oogschaduw correct aan

De perfecte oogschaduwlook

Vraag je je vaak af hoe je jouw oogschaduw het beste kunt aanbrengen? Begin met een subtiele kleur die bij je oogkleur past om een ​​natuurlijke look te creëren. In de video en in de stappen hieronder laten we je zien hoe je dat in een mum van tijd doet! Kijk je mee?

Eyecatchers

Stap voor stap

Natuurlijke oogmake-up

Breng je oogmake-up perfect aan in slechts vijf eenvoudige stappen en inspireer met een expressieve look!

Stap 1: Oogschaduwbasis

Breng eerst een oogschaduw in een nude tint aan als basis en blend deze over het hele ooglid om de perfecte basis voor de ooglook te creëren.

1 / 5
Stap 2: Kajal

Gebruik een romig, donkerbruin kajal-potlood om het oog groter te laten lijken. Aanbrengen langs de bovenste en onderste wimperlijn en zachtjes blenden.

2 / 5
Stap 3: Donkere oogschaduw

Breng een donkerbruine oogschaduw aan op de vouw en onderste wimperlijn. Blend de oogschaduw met een pluizig penseel zodat er geen harde randen te zien zijn en je een zachte uitstraling krijgt.

3 / 5
Stap 4: Glanzende oogschaduw

Voeg een extra glow toe met een glanzende oogschaduw. Breng het aan op je beweegbare ooglid en blend het naar buiten zodat het aansluit op de andere oogschaduw en een vloeiende overgang creëert.

4 / 5
Stap 5: Mascara

Intensiveer de look met je favoriete mascara als finish. Voor meer volume en een wow-effect kun je je wimperlijn ook opvullen met losse nepwimpers.

5 / 5

Tutorial: De perfecte ooglook

(888)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: