Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Adventskalenders voor dames

(18)

Adventskalenders voor vrouwen 2021 – elke dag een klein hoogtepunt

Als er iemand verrast moet worden, zijn adventskalenders voor vrouwen de beste. Zij maken de tijd voorafgaand aan Kerstmis zoeter met kleine cadeautjes en laten de 24 dagen voor het grote feest in een mum van tijd voorbijgaan. Douglas heeft adventskalenders klaar liggen die vrouwen inspireren met producten uit het make-up-, verzorgings- en geurassortiment. Of het nu voor uzelf of een goede vriendin is: deze kerstkalenders laten ogen stralen.

Van verzorging tot beauty: adventskalenders voor vrouwen

Terwijl de klassieke adventskalender er oorspronkelijk was voor kinderen, om de resterende dagen tot kerstavond af te tellen, verspreidt hij tegenwoordig met kleine geschenken gedurende 24 dagen grote vreugde - zelfs onder volwassenen. Speciaal voor vrouwen heeft Douglas adventskalenders met producten uit de beautywereld klaarstaan, gevuld met verzorgende crèmes, lotions of met parfums.

  • Beauty adventskalenders met make-up laten de harten van make-upfans sneller kloppen. Of het nu mascara, lippenstift of blush is – 24 dagen lang kunnen er nieuwe producten worden uitgeprobeerd en met elkaar worden gecombineerd. Op deze manier staat niets u in de weg voor een feestelijke make-uplook op kerstavond.
  • Verzorging-adventskalenders maken van de kerstperiode een wellness-tijd. Verwennende gezichtscrèmes, geurige bodylotions en ontspannende lichaamsoliën laten de stress van voor de kerst naar de achtergrond verdwijnen. Het adventsseizoen is nog nooit zo aangenaam geweest - overtuig uzelf!
  • Parfum-adventskalenders nodigen u uit in nieuwe werelden. Dankzij 24 verschillende geurcomposities test u zich een weg door het brede scala aan geuren en vindt u het parfum dat bij u past. Van warm en houtachtig tot fris en bloemig - hier komt iedereen aan zijn trekken.

Adventskalenders voor dames - de grote merkdiversiteit bij DOUGLAS

Er is voor elk wat wils: in onze online shop ontdekt u zowel dames-adventskalenders van specifieke merken als adventskalenders van ons huiseigen merk Douglas Collection. Deze bevat items van Douglas of een geselecteerd productrepertoire van bekende merken. Als u nieuwe labels wilt uitproberen zonder te weten welke precies, dan is dit de juiste keuze. Daarnaast straalt deze kerstkalender voor dames met zijn winterse design echte kerstmagie uit. Als u, of de persoon die u een cadeau wil geven, al een favoriet merk heeft, zal een adventskalender van dat merk een enorm plezier zijn! Liefhebbers van make-up zullen verwend worden met een adventskalender van Benefit of van NYX Professional Makeup, terwijl verzorgings-fans het beste af zijn met een adventskalender van Rituals. Kunt u het juiste model voor uw geliefde niet vinden? Ontdek dan onze adventskalenders die u zelf kunt vullen. U kunt deze volstoppen met zelf geselecteerde producten.

Adventskalenders voor vrouwen 2021 online kopen bij DOUGLAS - daar word u blij van

Voor uzelf of uw dierbaren wordt de kerstperiode nog mooier met een geselecteerde adventskalender. Dan nu het praktische gedeelte: bij Douglas koopt u adventskalenders voor vrouwen eenvoudig online. Als u op tijd bestelt, is de kalender er voordat u het eerste deurtje hoeft te openen. Bij ons vindt u natuurlijk ook adventskalenders voor mannen - zo wordt er voor iedereen gezorgd. Ontdek nu het model van uw keuze en bestel uw adventskalender voor dames online bij Douglas.