1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Tutorial

De perfecte wenkbrauwen

Wil je mooie en expressieve wenkbrauwen? Er zijn talloze stylingmethodes en producten voor natuurlijke en expressieve looks. Hier laten we je zien hoe je de perfecte vorm voor je wenkbrauwen kunt vinden en hoe je ze optimaal kunt stylen.

Highlights voor mooie wenkbrauwen

Stap voor stap

Expressieve wenkbrauwen

Laat je inspireren en vind je eigen brow look!

1. Bepaal de vorm

Gebruik een potlood om het begin-, eind- en het hoogste punt van je wenkbrauwboog te bepalen. Houd het potlood naast je neus en kantel het zodat het naar de respectieve punten wijst. Dit zal je helpen de perfecte vorm voor jouw wenkbrauwen te vinden.

1 / 5
2. Traceer de vorm

Trek de vorm die je in stap 1 hebt bepaald over met een wenkbrauwpotlood.

2 / 5
3. Gaten vullen

Gebruik een wenkbrauwpotlood met een extra dunne punt en teken fijne lijntjes naar de wenkbrauwboog om kleine openingen op te vullen en je wenkbrauwen er voller uit te laten zien.

3 / 5
4. Fixeren

Breng setting gel aan en kam met het borsteltje de wenkbrauwhaartjes gelijkmatig naar boven. Zo bereik je een geweldig volume en een perfecte hold.

4 / 5
5. Definieer & benadruk

Breng voor extra definitie en sterke expressie een beetje concealer aan onder de wenkbrauwbeenderen. Je wenkbrauwlook met wow-effect is klaar!

5 / 5

DOUGLAS LIVE

Perfecte wenkbrauwen met Shayenne

Ontdek in de livestream hoe je je wenkbrauwen styled. Shayenne geeft je alle tips en tricks voor fleeky eyebrows. Check het live of kijk later terug.

Image alt text

Tutorial: De perfecte wenkbrauwen

(224)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: