Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

BEAUTYHIGHLIGHTS ACHTER ELK DEURTJE

Adventskalenders

Pre-Christmas beautyplezier: de adventskalenders maken je mooi én vrolijk terwijl je wacht op de Kerst! Shop je favoriete exemplaren nu voordat ze zijn uitverkocht!

Adventskalender 2020 kopen bij Douglas: verras uzelf of uw dierbaren

Met elk van de 24 deurtjes neemt de vreugde toe! Adventskalenders maken het wachten op Kerstmis leuker met kleine of grote verrassingen. Bij Douglas zijn onze beauty adventskalenders gevuld met geweldige make-up musthaves, heerlijke parfums of huidverzorgingsmini's om u te verwennen. Of het nu voor anderen is of voor uzelf - deze kerstkalenders maken de adventstijd nog mooier!

Adventskalenders inspireren ons

Terwijl in de 19e eeuw adventskalenders nog voor kinderen waren om de dagen van kerstavond te tellen, werden de kalenders in de 20e eeuw gevuld met kleine plaatjes of figuren gemaakt van chocolade. Vandaag hebben deze verrassingen een flinke inhaalslag gemaakt. Met beautyproducten, parfums en verzorgingsproducten zijn de adventskalenders een populair cadeau geworden voor de aanloop naar Kerstmis - ook voor volwassenen.

Beauty adventskalenders en nog veel meer: perfect om nieuwe merken uit te proberen

Ontdek adventskalenders van diverse merken. Kent u het favoriete merk van uw vriendin? Verras haar dan met een adventskalender! Maar ook als u zelf graag een bepaald product of merk wilt uitproberen, is een adventskalender een goede manier om het adventsseizoen te verfraaien. Tel af tot kerst met The Ritual of Advent kalender , inclusief 24 Rituals verrassingen. Of ontdek 12 geweldige make-upproducten in de Benefit Beauty adventskalender.

De mooiste adventskalender voor uw dierbaren

Het is geen geheim meer dat niet alleen kinderen genieten van spannende verrassingen achter de deurtjes van een adventskalender. Bij Douglas vindt u adventskalenders voor iedereen. Ook voor de kleintjes! Ontdek de bijzondere Unicorn adventskalender van Casuelle met schattige cosmetica artikelen.

Tip: kunt u niet vinden waarna u op zoek bent? Ga dan voor een adventskalenders die u zelf samenstelt! Kies uit de leukste mini’s en creëer een persoonlijke adventskalender waarmee u uw dierbaren verrast.

Adventskalender 2020 online kopen bij DOUGLAS - vind uw favoriet nu

Een adventskalender zorgt voor veel plezier en kleine verrassingen in de aanloop naar Kerstmis. Hiervoor biedt Douglas u producten uit het beauty-, verzorgings- en geurassortiment. Onze praktische filterfunctie is beschikbaar om uw zoektocht naar de perfecte adventskalender gemakkelijker te maken. Of het nu gaat om een adventskalender met make-up, verzorgingsproducten of parfums - ontdek nu het grote aanbod voor 2020 en koop de adventskalender die bij u of uw geliefden past gemakkelijk online.