1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Adventskalenders

24 BEAUTYMUSTHAVES VOOR JOU

24 dagen beautyplezier! Adventskalenders maken het wachten op de feestdagen gezelliger en leuker. Bekijk al onze adventskalenders hier en shop jouw favorieten nu, voordat ze uitverkocht zijn!

Voorpret met de adventskalender

Misschien heb je ze als kind wel gehad, kalenders die aftelden naar kerst. Vanaf één December mocht je iedere dag een deurtje opendoen, met daarachter een chocolaatje of klein cadeautje verstopt. Zo werd de tijd voor kerst ook een magische tijd. Maar de adventskalender voor volwassenen bestaat ook. In plaats van chocolade, snoep of plastic speelgoed vind je in deze adventskalender parfum, felbegeerde lipsticks, voedende dagcrème en een grabbelton aan spannende beautyproducten. Voorpret is gegarandeerd!

Adventskalender kopen bij Douglas

Wil je niet alleen van de feestdagen zelf, maar de hele maand december, een magische tijd maken? Dan is de adventskalender een uitkomst! Of je het nou fijn vind om precies uit te pluizen wat er in je kalender zit voor je hem aanschaft, of je liever laat verrassen, je kan jouw nieuwe adventskalender kopen bij Douglas. Laat hem gratis thuisbezorgen of stuur er eentje naar je ouders, BFF of buurvrouw als speciale verrassing. Van ons krijg je er dan nog twee testers naar keuze bij. Zo begint de voorpret al in November!