1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Groene ogen

Make-up tips

Subtiel of dramatisch: de juiste make-up laat je ogen nog meer stralen, heeft een bijzonder effect en intensiveert de kleur van je ogen. Laat je inspireren door onze make-up tips voor groene ogen!

Image alt tag

Soft look

Subtiele accentuering

Jouw groene ogen worden echte eyecatchers met warme roodbruine en groene aardetinten.

Image alt tag
Image alt tag

Contrast look

Sterke contrasten

Opposites attract: jouw groene ogen worden perfect geaccentueerd met violet. Hoe helderder de kleur van je ogen, hoe donkerder de oogschaduw die je aanbrengt.

Image alt tag

Tutorial: Make-up tips voor groene ogen

(17)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Make-up voor groene ogen

Groen is één van de zeldzamere oogkleuren. Deze oogkleur komt minder vaak voor dan bijvoorbeeld bruine en blauwe ogen. Ook in de groene oogkleur bestaan een hoop variaties, maar over het algemeen geldt dat bruin, paars, khaki of mosgroen altijd goed staat bij groene ogen. Groene ogen zijn op zichzelf al prachtig, maar u kunt ze nog meer laten stralen door het gebruik van de juiste oogmake-up.

Oogschaduw groene ogen: roodbruin en aardetinten

De perfecte make-up voor groene ogen, is eigenlijk alles met warme roodbruine- en aardetinten. Met make-up in deze tinten worden uw ogen echte eyecatchers. Het vergt wel wat kunde om rode oogschaduws op een mooie manier aan te brengen. U kunt daarom ook kiezen voor de kleuren donkerblauw en taupe, welke iets makkelijker in gebruik zijn maar ook perfect matchen met uw groene ogen. Om ervoor te zorgen dat uw groene ogen niet 'verloren' gaan in de gekleurde oogmake-up adviseren wij om ook een zwarte eyeliner aan te brengen zodat uw ogen extra definitie krijgen.

Een minimalistische ooglook

Een simpele ooglook waarbij u alleen een eyeliner aanbrengt is altijd een goed idee, zeker bij groene ogen. Omdat deze oogkleur vaak op zichzelf al een echte eyecatcher is, hebben uw ogen niet veel meer nodig dan bijvoorbeeld een winged eyeliner om de ogen extra definitie te geven voor een verleidelijke oogopslag.

Tip: Oogschaduw is bij groene ogen niet het enige waarmee u de aandacht naar uw ogen kunt trekken. U kunt namelijk ook een koraal- of perzikkleurige lipstick of lipgloss aanbrengen voor een schitterend effect. Rood en groen zijn bovendien complementaire kleuren en matchen dus erg goed met elkaar. Een prachtige, dieprode lipstick zou u dus ook zeker niet misstaan.