Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Silk'n

Ontdek onze Silk’n beautyproducten die speciaal zijn gemaakt om alles uit je selfcare moment te halen. Geïnspireerd door technologieën uit de beautykliniek, ontwikkelt Silk’n continu nieuwe, revolutionaire tools met bewezen resultaten in elke beautycategorie.

SilkyAir Pro

Ontdek nu

FaceTite Mini

Ontdek nu

Bright

Ontdek nu

Led Face Mask

Ontdek nu

Silk'n

(56)
Merk
Productsoort
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Silk’n Beautiful Technology voor zijdezachte voeten

In high heels of in sandalen, maakt niet uit – verzorgde en zachte voeten zijn voor velen een must. Bij de dagelijkse beauty routine zijn tools nodig die plekken met eelt in een handomdraai in zachte zolen veranderen. Daarop heeft het merk Silk’n zich naast beauty-accessoires gespecialiseerd in het verwijderen van haar en gezichtsreiniging.

Silk’n Beauty Technology presenteert cosmetische toestellen waarbij de professionele kennis van een schoonheidssalon op eenvoudige bediening voor thuis treft. Dit is ook het geval bij de Silk’n Micro Pedi: de eeltverwijderaar van Silk’n werkt elektrisch en verzorgt uw voeten met roterende rollen. Laat de Silk’n Micro Pedi over zolen en hielen glijden en verwijder eelt snel en moeiteloos. De micromineralen rollen van de Silk’n Micro Pedi kunnen vervangen worden en variëren naargelang hun korrelgrootte: de rode reserverol voor de Silk’n eeltverwijderaar is geschikt voor de fijnere, en de blauwe reserverol voor de grovere behandeling van eelt.

Uw voeten dragen u doorheen de dag. Het is niet meer dan normaal dat ze daarbij sterk belast worden. Gun uw voeten een behandeling door een professioneel – met de eeltverwijderaar van Silk’n Beautiful Technology en de passende Silk’n reserverollen in onze Douglas online shop. Bekijk ons assortiment aan Silk’n en koop wat u bevalt. Kom langs in een van de Douglas stores en laat u zich adviseren door onze experts.