Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren

Facial LED Mask 100 LEDS
Gezichtsverzorgingsset

€ 143,16
Binnenkort weer leverbaarGratis verzending
Art-Nr.1001800

Huidverbeteringen met LED-fototherapie

Verbeter het uiterlijk van uw huid met de kracht van LED-licht! Het Silk'n LED 100 Masker is de nieuwste trend op het gebied van huidverbetering. Werkt met rood, blauw, geel en paars LED-licht om huidveroudering, acne en een droge huid aan te pakken. Ben je klaar om je huid visueel te transformeren?

• LED-fototherapie (rood, blauw, geel en paars)

• Vermindert fijne lijntjes en rimpels

• Helpt acne en huidvlekken te bestrijden

• Verbetert de bloedcirculatie en huidtextuur

• Kalmeert 

De LED-fototherapie die je huid transformeert

Het Silk'n LED 100-masker maakt gebruik van lichtgevende diode (LED) fototherapie. Hoewel deze therapie oorspronkelijk is ontwikkeld om wondgenezing te versnellen, wordt deze nu steeds vaker gebruikt in huidverzorgingsbehandelingen. Het is niet verrassend dat uit onderzoek is gebleken dat LED-licht de celdeling en de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefselherstel ondersteunt. Daarom gebruiken dermatologische klinieken over de hele wereld het om de huidcondities te optimaliseren, bijvoorbeeld om de tekenen van veroudering tegen te gaan. Nu kunt u deze populaire behandelingen zelf uitvoeren, vanuit het comfort van uw huis, dankzij het Silk'n LED 100 Masker!

Het 4-in-1 masker om het algehele uiterlijk van uw huid te optimaliseren

Het Silk'n LED 100 Masker heeft maar liefst 4 kleuren LED licht, elk actief op een andere golflengte en gericht op een specifiek probleem. Het masker bevat 100 lampjes.

Elke kleur en golflengte werkt op een ander huidprobleem, om de huidskleur te verbeteren en te herstellen. De golflengte wordt hieronder aangegeven in nm, oftewel nanometers. Dit geeft de diepte aan waarmee het licht de huid kan binnendringen. Rood licht dringt bijvoorbeeld dieper door in de huid dan blauw, dat vooral op het oppervlak inwerkt. Zet het masker op de automatische modus voor een volledige behandeling met alle kleuren. Of u kunt de handmatige modus selecteren als u zich wilt concentreren op een specifieke kleur en behandeling.

• Rood licht, 622 nm: vermindert fijne lijntjes en rimpels, stimuleert collageen en helpt de bloedcirculatie te verbeteren. Geschikt voor alle huidtypes.

• Blauw licht, 463 nm: werkt in op de bacteriën die acne veroorzaken en helpt de talgproductie te normaliseren, voor een schonere huid en een verbeterde textuur. Geïndiceerd voor de vette huid.

• Geel licht, 592 nm: vermindert roodheid en kalmeert en verzacht de huid. Aangewezen voor de droge en gevoelige huid.

• Violet licht, 425 nm: heeft ontstekingsremmende en anti-aging eigenschappen die de vitaliteit van de huid verbeteren. Geschikt voor alle huidtypes.

Voor een mooie en stralende huid

In tegenstelling tot veel andere harde en stijve plastic maskers, is het Silk'n LED 100-masker gemaakt van zacht en flexibel natuurlijk siliconenmateriaal, zodat het comfortabel is om te dragen. En dankzij de 4 banden die op de rug en over het hoofd te bevestigen zijn, loop je tijdens de behandeling rustig door het huis. Een sessie van 10-15 minuten is voldoende om de uitstraling van uw huid te herstellen en verbeteringen op de lange termijn te zien. Zeg ja tegen een zichtbaar mooiere huid!

 

 Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.