Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Alléén dit weekend: Kies tot 3 cadeaus bij besteding vanaf € 60,-, € 100,- en € 130,-!* 🎁  

ToothWave E1

1 stuk
Adviesprijs€ 299,00
€ 236,21
Je bespaart 21%
Beste Prijs
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.087607
KleurWit

Silk’n ToothWave

Gebitsreiniging van professioneel niveau

Heb je last van tandplak, verkleuringen, vlekken, tandsteen of ontstoken tandvlees? Wil je minder tandsteen, maar wel wittere tanden en een schonere mond? Probeer dan de revolutionaire Silk'n ToothWave en ervaar het genot van een grondige gebitsreiniging!

•De eerste en enige tandenborstel met gepatenteerde DentalRF™-technologie
•Reinigt de tanden effectief, maar is zacht voor het tandvlees
•Vermindert tandsteen en tandplak1,4
•Vermindert bloedend en ontstoken tandvlees1,4
•Behaalt betere vlekverminderingsresultaten en zorgt voor wittere tanden1,3

Waarom ToothWave?
De Silk’n ToothWave is de eerste en enige tandenborstel die is uitgerust met de gepatenteerde DentalRF™-technologie. Dit apparaat, ontwikkeld door ingenieurs van Silk'n, zorgt voor een grondige reiniging van onzuiverheden op het tandoppervlak, terwijl het nog steeds zacht is voor het tandvlees. De ToothWave is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling.

Klinisch bewezen
Met gebruikelijke poetsmethoden worden zachte substanties als tandplak verwijderd. Tandplak die niet wordt verwijderd, kan hard en omgezet worden in tandsteen2. De ToothWave zorgt voor een professioneel resultaat. Het effect van de ToothWave, die gebruikmaakt van DentalRF™-technologie, is getest in meerdere klinische studies waarbij de ToothWave werd vergeleken met een elektrische tandenborstel zonder DentalRF™-technologie3,4.

Na 6 weken gebruik was de conclusie dat in dit vergelijkend onderzoek de ToothWave niet alleen tandplak had verwijderd, maar ook al reeds gevormd tandsteen had verminderd4. Verder bleek dat het betere resultaten behaalde wat betreft het witter maken van de tanden, het verminderen van bloedend en ontstoken tandvlees, en vlekvermindering3,4. De ToothWave zorgt voor een betere mondgezondheid4 en een frisser gevoel na elke poetsbeurt.

1 Na 6 weken poetsen met de ToothWave bleek er sprake van een statistisch significante vermindering van tandsteen, tandplak, bloedend en ontstoken tandvlees, en aanzienlijke verbeteringen wat betreft wittere tanden en vlekvermindering, dit alles in vergelijking met de controletandenborstel - SmileSonic Pro Advanced Clean.

2 Candice Abellon, (9 april 2019). How to Remove Plaque and Tartar. Healthline. https://www.healthline.com/health/tartar-removal

3 Liora Levi, Kimberly R Milleman, Jeffery L Milleman, et al. Safety and Efficacy of a Novel Toothbrush Utilizing RF Energy for Teeth Shade Whitening and the Reduction of Teeth Stains. Adv Dent & Oral Health. 2020; 12(3): 555831. DOI: 10.19080/ADOH.2020.12.555831.

4 Kimberly R Milleman, Liora Levi, Tori L Grahovac, et al. Safety and efficacy of a novel toothbrush utilizing RF energy for the reduction of plaque, calculus and gingivitis. American Journal of Dentistry. 2020; 33(3).

 

Wit


Klinisch bewezen effectiviteit

Gebitsreiniging van professioneel niveau

Tandplak kunt u wegpoetsen, maar hoe zit dat eigenlijk met tandsteen? Tandplak die niet wordt verwijderd, kan hard en omgezet worden in tandsteen. Silk’n ToothWave is echter de eerste tandenborstel met DentalRF™-technologie. Hiermee kunt u zélf bestaand tandsteen verminderen! Ook pakt deze tandenborstel tandplak, verkleuringen, vlekken en ontstoken tandvlees aan. Klinisch getest, bewezen effectief. Probeer het nu en verbaas uzelf én uw tandarts met een schoner en witter gebit!

DentalRF™-technologie

Dit is hoe het werkt

De DentalRF™-technologie zendt milde radiofrequente golven, bestaande uit geladen moleculen, naar het oppervlak van elke tand en kies. Deze moleculen destabiliseren de sterke verbindingen die onzuiverheden aan het tandoppervlak3 hechten. Hiermee worden onzuiverheden losgemaakt en weggespoeld. Dit zorgt voor een betere mondhygiëne, schonere tanden en een frisser gevoel.

Bekijk de video voor meer informatie en om de voor-en-na foto’s te zien!

Silk’n ToothWave

Ontdek het nieuwe tandenpoetsen

Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.