Gratis verzending en retour  |  Gratis staaltjes en cadeaus  |  De beste Black Friday Deals  |  Het grootste beauty-assortiment

De mooiste nieuwe geuren

TEAM DOUGLAS TEST

Welke gevoelens roepen de nieuwste creaties van Boss, Gucci, Burberry en Marc Jacobs bij ons op en waar ruiken ze precies naar? We vroegen het aan onze Europese collega's en lieten hen vier nieuwe geuren testen. In de video's delen ze hun persoonlijke eerste indrukken. Kijk snel, want misschien zit jouw nieuwe favoriete geur er ook tussen?

Onze collega's raden aan

GUCCI FLORA GORGEOUS JASMINE

Sprankelende mandarijntonen vormen de basis, in het hart bloeit een rijk boeket van jasmijn en magnolia. Zacht sandelhout verfijnt de geur. Deze Eau de Parfum toont een nieuwe dimensie van absolute vrijheid, en de fles straalt ook pure energie en vreugde uit.

Image alt tag

Jasmijn. Mandarijn. Sandelhout.

“Van de fles word je meteen blij. Hij is super kleurrijk en straalt veel emotie uit. Een zoete, frisse, bloemige geur om altijd te dragen.”
Maud, Team Douglas Nederland

Image alt tag

Onze collega's raden aan

BOSS BOTTLED PARFUM

BOSS Bottled Perfume is gemaakt voor de man die weet dat hij een BOSS is. Dit herenparfum heeft een hout- en amberachtige geur met een hart van lisolie en vijgenboomwortelakkoord. Warm, kruidig, charismatisch.

Image alt tag

Mandarijn. Lis. Ceder.

“Ik zou deze geur omschrijven als krachtig. Warm, houtachtig maar met een pittige noot. Het perfecte parfum voor een elegante, mysterieuze man.”
Elvira, Team Douglas Spanje

Image alt tag

Onze collega's raden aan

MARC JACOBS PERFECT INTENSE

Marc Jacobs Perfect Intense is een vrolijk, dynamisch parfum met levendige jasmijn, narcis en geroosterde amandelen. Een langdurige geur met diepte, structuur en persoonlijkheid die uitnodigt om jezelf te vieren.

Image alt tag

Amandel. Gele narcis. Sandelhout.

“De geur staat voor vrouwelijkheid en licht, daarom kun je hem het hele jaar door dragen. Deze fles lijkt wel op een sieraad en draagt een geweldige boodschap.”
Anna, Team Douglas Italië

Image alt tag

Ronde prijzen op ALLES *Ronde prijzen ✔️ online kopen | DOUGLAS

(417)
Merk
Productsoort
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: