Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren
Voorjaarsvoordeel: het gehele assortiment SUPER scherp geprijsd! 🌼

Unisexparfum

(883)
Merk
Productsoort
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Nachfüllbar
Nachfüllung
Cadeau voor
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Beauty Stories

Unisex parfum kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Parfums worden vaak onderverdeeld in geuren voor dames en geuren voor heren. Maar niet elk parfum is zo duidelijk een mannelijke of een vrouwelijke geur. We spreken dan ook wel van unisex parfums. Deze geuren passen zowel bij mannen als vrouwen.

Unisex parfum voor dames en heren

Genderneutrale geuren zijn per definitie geschikt voor zowel dames als heren. Wanneer past een unisex parfum bij jou? Wellicht kleedt je jezelf in een niet per se op en top vrouwelijke of ultiem mannelijke manier. Herken je je zich als vrouw niet in bloemige parfums, of als man niet in houtachtige geuren? Dan is een unisex parfum perfect.

Wat maakt een parfum unisex?

De noten van unisex parfums verschillen natuurlijk per geur. Vaak bevatten deze parfums muskus en ambergris en andere rustige, neutrale noten. Klinkt goed? Bestel dan snel jouw unisex parfum!

Unisex parfums online kopen bij DOUGLAS

Jouw nieuwe unisex parfum koop je snel en eenvoudig online. Bestel in onze webshop, want dan geniet je direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending vanaf  € 20,- en twee gratis samples (op je bestelling vanaf € 10,-).