Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Unisexparfum

(953)
Merk
Productsoort
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Unisex parfum kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Parfums worden vaak onderverdeeld in geuren voor dames en geuren voor heren. Maar niet elk parfum is zo duidelijk een mannelijke of een vrouwelijke geur. We spreken dan ook wel van unisex parfums. Deze geuren passen zowel bij mannen als vrouwen.

Unisex parfum voor dames en heren

Genderneutrale geuren zijn per definitie geschikt voor zowel dames als heren. Wanneer past een unisex parfum bij jou? Wellicht kleedt je jezelf in een niet per se op en top vrouwelijke of ultiem mannelijke manier. Herken je je zich als vrouw niet in bloemige parfums, of als man niet in houtachtige geuren? Dan is een unisex parfum perfect.

Wat maakt een parfum unisex?

De noten van unisex parfums verschillen natuurlijk per geur. Vaak bevatten deze parfums muskus en ambergris en andere rustige, neutrale noten. Klinkt goed? Bestel dan snel jouw unisex parfum!

Unisex parfums online kopen bij DOUGLAS

Jouw nieuwe unisex parfum koop je snel en eenvoudig online. Bestel je in onze webshop? Dan geniet je direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk ben je ook welkom in een van onze Douglas stores. Hier staan onze professionals dagelijks voor je klaar om jou te voorzien van advies.