Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 staaltjes naar keuze  |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Pak uit deze kerst. Ronde prijzen op alle geuren! 🎄

Oriëntaals

(4.880)
Merk
Productsoort
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Oriëntaals parfum kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Oriëntaals parfum - Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende geurprofielen. Van bloemig tot houtachtig, van fris tot fruitig. Bent u op zoek naar een geur die doet denken aan verre oorden, die kruidig, verleidelijk en exotisch zijn? Dan slaagt u sowieso met een oriëntaals parfum.

De kracht van oriëntaalse geuren

Oriëntaalse geuren zijn zeker niet over één kam te scheren. Er zijn zwaardere geuren die een intense eerste indruk maken, maar ook lichtere geuren die u subtiel omgeven. Wat ze gemeen hebben is hun mysterieuze, sensuele aard.

Wat is het perfecte oriëntaalse parfum voor u?

Bent u op zoek naar oriëntaalse geuren voor dames? Dan is het natuurlijk belangrijk om een geur te kiezen die perfect bij u past. Besluit dus eerst voor uzelf of u een zwaardere of lichtere geur prefereert, en of u liever voor een kruidige of een bloemige geur kiest.

Oriëntaals parfum online kopen bij DOUGLAS

Uw nieuwe oriëntaalse parfum koopt u snel en eenvoudig online. Bestelt u in onze webshop, dan geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.