Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Eau de Toilette

110 ml
€ 71,59
€ 19,95
€ 18,14 / 100 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.456353
Cadeau voorKerstmis, Sinterklaas

Davidoff Hot Water Eau de Toilette

INTENS, GEPASSIONEERD EN SENSUEEL

Davidoff Hot Water Eau de Toilette is een mix van aangeboren kracht en instincten die een natuurlijke en ingenieuze sexappeal onthullen. Voel de brandende, latente hitte. Reik uit, streel je huid, voel de adrenaline, overschrijdt je grenzen.

  • Topnoten: BASILICUM
  • Hartnoten: PAPRIKA
  • Basisnoten: BENZOË

Een moderne sexy oriëntaalse herenparfum die opent met een frisse sensatie en eindigt op een brandend spoor. Een sexy opening met levendige rode basilicum en bedwelmende absint. Heet en explosief piment gecombineerd met viriele patchouli voor een krachtige hartnoot. Als afsluiting, een ultramannelijke dry-down met een brandende test van siambenzoe voor een intense verleiding.

Een warm en modern ontwerp met duidelijke mannelijke kenmerken. Als een hartslag verlicht het felrode hart de matzwarte verpakking. Een gladde zwarte dop en de clever faux side-grip omarmen het explosieve kristallen rode lichaam van de flacon.

DAVIDOFF FRAGRANCES, MAKE YOUR CALL.
Geïnspireerd door de oceanen en natuurlijke wonderen, geeft Davidoff al 30 jaar kracht, frisheid en levendigheid aan mannen en vrouwen. Wij verkenden de aarde in een zoektocht naar zeldzame en krachtige ingrediënten en creëerden unieke melanges die uw innerlijke natuur versterken. Naast parfum heeft Davidoff ook aftershaves, deodoranten en showergels in het assortiment. Van het legendarische Cool Water tot onze meest iconische geuren, vind uzelf en MAKE YOUR CALL!
110 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.