Gratis verzending en retour  |  2 gratis staaltjes vanaf ‎€ 10,- |  24-uurslevering  |  Het grootste beauty-assortiment

Bespaar op skincare van Clinique, Estée Lauder, Shiseido, Clarins & one.two.free! 💚🍂

Oogpotlood

(148)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Sprekende ogen met een oogpotlood

Uw ogen zijn een belangrijk deel van uw look. Naast make-up als mascara en oogschaduw, kunt u ook gebruik maken van een oogpotlood. Slechts een paar streepjes hebben al een verbluffend effect en maken uw ogen groter en sprekender. Zo kunt u bijvoorbeeld kleinere ogen optisch vergroten met een licht oogpotlood onder uw ogen. Daarnaast kan een licht potlood helpen uw ogen er minder vermoeid uit te laten zien.

Oogpotlood kunt u zowel onder als boven uw oog aanbrengen. U plaatst het zo dicht mogelijk langs de wimperrand of op de waterlijn onder uw oog. Zwart, grijs, bruin en zelfs vrolijke tinten: er zijn verschillende soorten oogpotloden in verschillende kleuren. U kunt de kleur van het oogpotlood aanpassen aan uw outfit of aan de kleur van uw ogen. Heeft u een lichtere huid? Denk eens aan de kleur blauw of bruin voor een zacht effect.

Vind uw ideale oogpotlood

Maak uw oogmake-up helemaal af en laat uw ogen spreken en stralen. Douglas biedt een breed assortiment aan oogpotloden in verschillende kleuren, breedtes en merken. Uw bestelling wordt kosteloos thuisbezorgd en u ontvangt twee gratis samples.