Gratis verzending en retour    Gratis 2 staaltjes naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardKlantenserviceActies

Nagelverzorging

(205)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Prijs
Sorteren op:

Uw nagels onderhouden met nagelverzorging van Douglas

Niets is fijner dan uw lichaam goed te verzorgen en uw nagels vallen ook onder dit begrip. Uw nagels hebben elke dag een beetje verzorging nodig. Douglas biedt u daarom heerlijke verwenproducten voor mooie en sterke nagels. Nagelverzorging is belangrijk om, bijvoorbeeld, een tekort aan vocht te voorkomen of om te voorkomen dat de nagelriemen vast gaan zitten op de nagel.

Nagelcrèmes, nagelolie, nagelriemolie, nagelverharders, manicure sticks en glossy verzorgingslakjes: een kleine greep uit het assortiment van Douglas. De verzorgende producten zijn verrijkt met, bijvoorbeeld, Lanoline of vitamine B zorgen voor stralende nagels en verzorgde nagelriemen.

Nagelverzorging voor sterke en gezonde nagels

Goede en gezonde nagels leggen de basis voor het verder versieren en verzorgen van de nagels met nagellak en nagelversiering. Voorkom lelijke nagels en schilferende of ribbelende nagels met een nagelkuur of herstel uw beschadigde nagels met een verzorgend herstellingsproduct. Verzorgde nagels, wie wil dat nou niet? Heeft u uw product kunnen vinden uit het assortiment nagelverzorging? Dan wordt uw bestelling kosteloos thuisbezorgd en u ontvangt bovendien twee gratis samples.