1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis staaltjes | Gratis retourneren

Blauwe ogen

Make-up tips

Subtiel of dramatisch: De juiste make-up laat je ogen nog meer stralen, heeft een bijzonder effect en intensiveert de kleur van je ogen. Laat je inspireren door onze make-up tips voor blauwe ogen!

Image alt tag

Contrast Look

Sterke contrasten

Warme nuances, zoals koraal- of perzikkleuren, vormen een mooi contrast met blauwe ogen. Hoe helderder de oogkleur, hoe donkerder de oogschaduw.

Image alt tag
Image alt tag

Soft Look

Subtiele accentuering

Een oogschaduw in grijs-blauwe tinten is perfect voor het subtiel accentueren van blauwe ogen. Maak de look af met een zwarte mascara. 

Image alt tag

Tutorial: Make-up tips voor blauwe ogen

(35)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Blauwe ogen make-up

Oogschaduws in contrasterende kleuren als oranje en koraalrood behoren tot de ideale make-up voor blauwe ogen die deze oogkleur het beste uit laten komen. Door contrasterende oogmake-up te gebruiken vestigt u de aandacht op uw helderblauwe ogen. Nu is rood niet de makkelijkste kleur oogschaduw die er is. Gaat u daarom liever voor een meer look die wat meer draagbaar is? Brons-, koper- en roestachtige tinten zijn ook hele geschikte kleuren wanneer het gaat om make-up voor blauwe ogen.

Laat uw blauwe ogen stralen met kleurrijke make-up

Met deze make-up laat u uw blauwe ogen uitkomen door gebruik te maken van de contrasterende kleuren. Breng een oranje, koraalrode of perzikkleurige oogschaduw aan op uw ooglid. Zorg ervoor dat u de oogschaduw voldoende vervaagt, zodat er geen harde lijnen ontstaan. U zou het misschien niet direct denken, maar de juiste blauwe oogschaduw kan prachtig staan bij uw blauwe ogen.

Een ooglook met neutrale kleuren

Liever een neutrale ooglook zodat u uw blauwe ogen zelf het werk kunt laten doen? Breng verschillende bruine en bronskleurige oogschaduw aan op uw ogen. De donkerste kleur bruin brengt u aan in de buitenste hoeken van uw oog om deze meer diepte te geven. De lichte shimmer brengt u aan in uw ooghoeken. Op deze manier worden uw ogen optisch groter.

Tip: Ook prachtige make-up voor blauwe ogen is rode lipstick. Rode lippen laten uw blauwe ogen extra goed opvallen. Let er dan wel op dat u de rest van uw oogmake-up rustig houdt, zodat het geheel niet 'too much' wordt. Naast rode lippen staan nude kleuren ook prachtig!