Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 staaltjes naar keuze | 1 - 2 dagen levertijd | Gratis retourneren
Fijne Vaderdag 💙: profiteer van ronde prijzen op ALLES & kies tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)*

De perfecte bruidslook

GET INSPIRED

Maak je klaar voor de perfecte bruidslook! Op de mooiste dag van je leven moet je je mooi voelen. Beautyproducten kunnen je helpen om jou speciale dag helemaal af maken. Het hart van de look is een mooie make-up met subtiele kleuren. Wij laten je zien hoe jouw make-up de hele dag blijft zitten.

Favorieten voor de bruid

Kijk naar de basis!

Met alle stress van het plannen van een bruiloft kan het gemakkelijk zijn om uit het oog te verliezen waar het echt om gaat: de liefde tussen jou en je partner! Met deze beautyproducten zie je er nog mooier uit op jouw grote dag.

Een stralende huid

Een hydraterende gezichts- en oogverzorging geeft de teint een frisse glow. De ideale voorbereiding voor de bruidsmake-up!

1 / 3
Prachtig haar

Of je haar nu los of vast zit, de juiste verzorging laat je haar glanzen en geeft het meer structuur voor de perfecte haarlook.

2 / 3
Jouw unieke geur

Vaak associëren we mooie herinneringen met een bepaalde geur. Verwen jezelf met een bijzondere geur voor deze onvergetelijke dag!

3 / 3

Bruidsmake-up

Subtiele make-up die je laat stralen is essentieel! Om je foundation egaal te maken en langer te laten houden, is het een must om eerst een primer aan te brengen. Een langhoudende oogschaduw in een crème- of beigetint zorgt voor een elegante look. Een lipstick in een lichtroze tint en waterproof mascara maken de look compleet.

Wist je dat?
In onze stores kun je ook een afspraak maken voor een professionele bruidsmake-up! Bel snel je favoriete store om te vragen naar de mogelijkheden.

Get inspired: Bruidsmake-up

(163)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: