1-2 dagen levertijd | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 staaltjes | Gratis retourneren

Beautyvoordeel: nu 15% korting* bij besteding vanaf € 49,- 🔥

Jouw manicure gids

TUTORIAL

Een manicure doen bij jezelf? Niets is makkelijker! We hebben een stap-voor-stap tutorial voor je perfecte DIY handroutine. Of je nu een beginner of een nagelpro bent, met deze tips zien je handen er op hun best uit!

Manicure essentials

Handverzorging voor iedereen

Heb je ooit gehoord van "nacial"? Het woord is een combinatie van nails and facial en verwijst naar een intensieve verzorging van de handen. Het kost niet veel tijd: in slechts 5 stappen kun je je huid en nagels laten stralen.

Stap 1: Vijlen

Gebruik eerst een vijl om je nagels in vorm te brengen. Begin met een grovere vijl om de nagels te trimmen en gebruik een zachte vijl voor de afwerking.

1 / 5
Stap 2: Verwijder nagelriemen

Duw nu de nagelriem terug met een rozenhouten stokje. Tip: een handbad in lauw water zorgt ervoor dat je de nagelriemen makkelijker terug kunt duwen.

2 / 5
Stap 3: Versterk je nagels

Bye-bye, scheurende of brekende nagels! Een nagelverharder bedekt je nagels met een versterkende beschermlaag en kan ze na verloop van tijd zelfs steviger maken.

3 / 5
Stap 4: Je handen verzorgen

Musthaves voor je verzorgingsroutine: voedende lotions, maskers en oliën. Ze hydrateren, ondersteunen de beschermen de barrière van de huid en maken je huid in een handomdraai zijdezacht.

4 / 5
Stap 5: Verzorg je nagels

Last but not least verdienen je handen een echte verwenbehandeling: een voedende nagelolie hydrateert, geeft ze een vitale glans en laat je nagels mooi glad aanvoelen.

5 / 5